Търсене на имоти

ВИДЕО: Жан Рено и Сами Насери в атрактивна реклама на строителна компания на складови и индустриални имоти

Строителната компания PNK Group, занимаваща се с изграждане на складови и индустриални обекти, пусна в мрежата ново вирусно видео с име „Екстремна екскурзия  PNK. Част 2". В него френският актьор Жан Рено, звездата от „Леон“, „Уасаби“, „Пурпурните реки“, влезе в ролята на екскурзовод-спецназовец, който по екстравагантен начин изпитва здравината на конструктивните елементи на сградите на PNK.
 

За да покаже способността на покрива да издържа на увеличеното натоварване от сняг, той приземява върху него доста голям хеликоптер. Характеристиките на пожаробезопасните стени в най-добрите традиции на блокбастерите се демонстрират с помощта на огнехвъргачка, а тестовете за удар върху стоманобетонни конструкции се извършват от многотонна система с махаловидно движение, съобщава „Комерсант“.
 
 
PNK Group е руска компания. Но подобен рекламен опит може да заинтересова строителни предприемачи от цял свят. „Екстремна екскурзия  PNK. Част 2"  е продължение на рекламна кампания, чиято първа част излезе през 2017 година заедно с друг френски актьор Сами Насери, звездата от филма „Такси“. Сегашното видео беше заснето в складовия комплекс в Подмосковието, разположен в "PNK Парк Валищево".
 
 

И двата клипа са дело на холивудския режисьор Стюарт Хендлър.

 
Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Domaza.bg. Можете да го изтеглите от Google Play или Itunes.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини