Търсене на имоти

Искате да си купите частен остров в Норвегия?! Ето колко ще ви струва...

Зашеметяващ частен остров на норвежкото крайбрежие се предлага на пазара на недвижими имоти за сумата от 1,7 милиона паунда! Островът, наречен Tjaereholmen, е разположен на 1,1 акра земя и е покрит с буйни зелени дървета. Срещу обявената цена обаче не се предлага само едно парче земя, а и великолепен имот с четири спални, в който могат да се настанят 15 души, предава dailymail.co.uk.
 
 

Островът, който е включен в уебсайта на Vladi Private Islands, е на кратко разстояние с лодка до най-близките градове Lyngør, Risør и Arendal, които имат множество магазини и много добри ресторанти. А имението е планирано внимателно от архитекта, така че да се възползва пълноценно от слънчевата светлина, която се влива в помещенията от първия лъч сутрин до последния лъч на вечерта, а също и да се слее с пейзажа без да се вижда от морето. Вътрешното пространство е добре разпределено – голямо предверие (зала) води до невероятна всекидневна с просторна кухня. Акцент в нтериора е дървената ламперия, а големите прозорци предлагат живописна гледка към околния пейзаж.
 

Районите във и около фиордите имат много богата гама от дейности, включително голф игрища, центрове за езда, велосипедни паркове, тенис кортове, игри с топки и центрове за водни спортове. Разстоянието от пристанището до острова е около пет минути с лодка, прекрасният град Tvedestrand се достига за 15 минути с кола, а летището „Кристиансанд“ – за 80 мин.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини