Търсене на имоти

Централата на „Мъже в черно“ отваря за нощувки

Агентите на „Мъже в черно“ са готови да облекат своите черни костюми и да сложат черните си очила на път за централното управление на организацията във Великобритания. Всъщност, свръх секретната локация, която е Лондон, се подготвя да приеме своите посетители, изпълнена с реквизити от най-новата версия на филма, съобщава mirror.co.uk.
 

Платформата за нощувки Booking.com е обединила усилията си с филмовия гигант Sony Pictures и е пресъздала интериора на лондонската централа, включително зоната за регистрация на агенти, главната зала на щаба с всевиждащото око и футуристична спалня. Вълнуващото начинание има за цел да отбележи предстоящата премиера на „Men in Black: International“ с участието на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън на 14 юни 2019г. Сред допълнителните привилегии е селекция от оригинални инструменти и уреди, използвани за взаимодействие с извънземни от агентите във филма.
 

Гостите на необичайната квартира ще могат да се почувстват като агентите Х и М, които прекарват времето си в борба с лошите извънземни. Апартаментът е подходящ за настаняване на максимум 2 души и може да бъде резервирана на Booking.com за £ 99 на вечер. Но! Офертата е само за два дни – 30 и 31 май.

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини